AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarına Şehit Yakınlarının taleplerini aktardığı bildirildi. Ulupınar'ı ayrıca Çaycuma İlçe Başkanı Çolakoğlu'da ziyaret etti.

 

 

Ziyaretlere ilişkin AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkan Yardımcısı Cihan Köktürk İle birlikte, Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahini makamında ziyaret ederek Şehit Yakınlarının taleplerini iletti. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; "Hükümetimiz terörle mücadeleye kararlılıkla devam etmektedir. Artık anaların yüreği yanmasın. Hükümet olarak şehit yakınlarına ve gazilere söz verdik. Terörü bitireceğiz. Şehit Yakınları ve Gazilerimiz ise bizlerin göz bebekleri ve bize bırakılan birer kıymetli emanet. Onlar için ne yapsak azdır. Şu ana kadar ister iş istihdamı konusunda olsun, ister özlük ve sosyal haklar konusunda olsun Şehit Yakınlarımıza ve Gazilerimize önemli haklar kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz.Bugün müsteşarımızı başkanımla birlikte ziyaret ettik. Şehit ailelerimizin taleplerini içeren bir dosya sunduk. Müsteşarımız bu konuda ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü verdik. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

 

İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Başören ziyaret etti.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Çaycuma İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederim.  Çaycuma İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız projelerimiz ile ilgili istişare ederek ilgili kurumları aradık ve hızlandırılması noktasında destek istedik" dedi.