Devrim Bulvarında 2013 yılından bu yana hizmet veren Ruhi Cöbekoğlu üst geçidinde yer alan asansörün çalışmamasına tepki gösteren 23 yaşındaki engelli Yasin Çiçek, asansöre astığı not ile tepki gösterdi.

Engelliler adına konuya dikkat çekmek istediğini belirten Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamasında, “İlçemizde bulunan Ruhi Cöbekoğlu adının verildiği üst geçidin asansörü yapıldığı günden bu yana çalışmamakta. Engellilerin kullanamadığı üst geçitte yer alan asansör çalışmıyor” dedi.

Yetkililerden asansörün biran önce yapılmasını isteyen Çiçek, asansöre astığı notta şu ifadelere yer verdi:

“Ben Yasin Çiçek, 23 yaşında fiziksel engelli, akülü sandalyeyle hayatını sürdüren bir bireyim. Aynı zamanda ben ve benim gibi özel bireylerin sesi olmaya çalışan bir yazar adayıyım. Şimdi gelelim asıl konumuza neden bu sayfayı okumaya başladığınıza. Şuan altında bulunduğunuz üst geçit 2013 yılında yapıldı. Ancak asansör hala faaliyete geçmedi. Her geçtiğimde bakmama rağmen kullanıma hala sunulmaması beni üzüyor ve şaşırtıyor. Sizlerden isteğim bu yazıyı okuyup duyarlı olmanız ve en kısa zamanda çözüme kavuşturmanız. İlgililere duyurulur”

(Haber Merkezi)