Kdz.Ereğli'de park halindeki otomobilin kapılarını açarak hareket ettiren ve çalıştıramayınca da yol ortasına bırakıp kaçan hırsızların o anları güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün bizzat üzerinde durduğu konuyu Asayiş Büro Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede çözüme kavuşturdu, 2 zanlı polis tarafından gözaltına alındı.




Alınan bilgiye göre işçi emeklisi Cemalettin Negüzel (53), akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerine otomobilini park ederek evine çıktı.

Sabah saatlerinde evine gelen kişinin, “Arabanız yolun ortasına park edilmiş, çekmeniz gerekiyor” uyarısı üzerine aracı park ettiği yerin 100 metre ilerisinde gören Negüzel, durumu polise bildirdi.

Negüzel, gazetecilere yaptığı açıklamasında, 67 TD 186 plakalı otomobilini akşam park ettiği yerin yaklaşık 100 metre ilerisinde yol ortasında bulduğunu söyledi.


Olup biteni anlayamadığını belirten Negüzel, “Sabah uyandığımda, iş hanındaki görevli arkadaşımız, evimin ziline basarak aracımızın yolu kapattığını söyledi. Geldim ve baktım ki arabayı oraya bırakmışlar. Çevreyi araştırdım, güvenlik kameralarına baktım. Kamerada, olan biteni gördüm. İki kişilerdi, biri gözcülük yapıyordu. Diğeri de aracı geri geri ilerleterek vurdurup çalıştırmaya uğraşıyordu” dedi.

Hırsızlık anını kaydeden bir iş yerinin güvenlik kamerasında, 02.20 sıralarında yaşanan olayda bir kişinin gözcülük yaptığı diğerinin ise yokuş aşağıya hareket ettirdiği araç ile ters yönde ilerlediği, çalıştıramayınca da gözcülük yapan kişi ile olay yerinden ayrıldığı görülüyor.


(Haber Merkezi)