Çaturoğlu beraberinde Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri ile Süleymanlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulundu.

İlçeye modern bir vergi dairesi hizmet binası kazandırılacağını belirten Çaturoğlu gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Bizden önceki milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan zamanında başlatılmış bugünde inşaatı devam etmekte olan vergi dairesi binamızın inşaatında inceleme yapmak üzere bulunuyoruz. Müteahhit firma yetkilisi, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü, teşkilat mensuplarımız ile birlikte inceleme yapacağız. Hangi seviyededir inşaat, beklenen düzeyde midir, eksiklikleri var mıdır? o noktada inceleme gezisi gerçekleştirdik” dedi.

İnşaatın kaba yapısının tamamlandığını toplam 4 bin metre kare kullanım alanı bulunduğunu belirten firma yetkilisi Mehmet Yıldız da şunları söyledi:

“Ereğli Vergi Dairesi Hizmet binasını 31 Aralık 2015 tarihinde teslimini yapacağız. Gidişatımızda herhangi bir gecikme yoktur. Bodrum ile birlikte 4 kat olan binamızda kapalı otopark, sığınak da bulunmaktadır”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)