Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Esnaf Odası Başkanlarıyla bir toplantı yaparak, pazaryeri uygulama projesi üzerinde son gelişmeleri değerlendirdiği bildirildi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yerinde rehabilitasyon çalışmalarının yapıldığı pazaryerinde, son uygulama projesini esnaf odaları başkanlarıyla değerlendirdi, proje üzerinde anlaşmaya varıldı. Başkan Uysal, Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Bakkalcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Aydın Uzun ve Yardımcısı Remzi Ekşi, Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın ile Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Gündüz’ü ağırladı.


 

SON DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

Başkan Uysal, iyileştirme çalışmalarına başladıkları pazaryeri için hazırlanan uygulama projesi üzerinde oda başkanlarının da görüşlerini alarak, son durumu değerlendirdi. Esnaf Odası Başkanları, son uygulama projesi üzerinde Başkan Uysal’la hem fikir olduklarını bildirdiler. Ereğli’ye yakışan bir Pazaryeri Projesi hazırladıklarını anlatan Başkan Uysal, “Yerinde yapacağımız çalışmalarla hem pazarcı esnafımızı mağdur etmeyeceğiz, hem de çok daha güzel bir Pazaryerine bu yıl kavuşmuş olacağız” dedi.


Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Alptekin Dursun ile ilgili daire müdürleri de hazır bulundu.