Kulüp üyelerinin eşleri bir araya gelerek Ören ve Süleymanbeyler Okullarına hem materyal yardımında bulundular hem de işitme engelli bir öğrenciyi sevindirdiler.

“İşitme engellilerinin sorunlarına çözüm oluyoruz” sloganı eşliğinde bir araya gelen gönüllü kadınların ilçedeki Ören ve Süleymanbeyler Okulları’na ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Leyla Yıldırım, “Süleymanbeyler Orta öğretim ile Ören İlköğretim bölümleri özel alt sınıflarına materyal yardımda bulunduk. Yine işitme cihazı engeli bulunan bir öğrencimizin bu ihtiyacını ise giderdik” dedi.

Özel çocuklara hem maddi hem de manevi destek olmak için harekete geçtiklerine dikkati çeken Yıldırım, “Materyal yardımı yaparken ise özellikle bir ilköğretim bölümü ve bir orta öğretim bölümü seçerek her yaşa hitap etmek istedik. Bu materyallerden senelerce eğitim görecek birçok öğrenci faydalanabilecektir. Projelerimiz kapsamında 39 adet materyal alınmıştır. Yine ihtiyacı olan ve ismini de vermek istemediğimiz bir evladımıza işitme cihazı yardımı yaparak onu mutlu ettik, gözlerinin içinin gülmesine destek olduk” sözleri ile konuştu.

Duyan Rehabilitasyon Merkezi görevlilerinden Emine Efe’ye de desteklerinden ötürü teşekkür edilirken birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)