Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş:

- "Beldemde bir tek çocuğun bile yatağa aç girmesine izin vermem. Böyle bir durum olduğunda bizim bu koltukta oturmamızın ne anlamı var?"

 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, belde de tespit edilen ihtiyaç sahiplerine her ay gıda yardımında bulunduklarını bildirdi.

Belediyenin imkanlarının yanı sıra hayır sever işadamları ile gerçekleştirilen proje kapsamında her ay tespit edilen ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını anlatan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

 

"KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR"

"Göreve geldiğimiz günden bu yana Peygamber efendimizin, 'komşusu açken tok yatan bizden değildir' hadisinden hareket ederek beldemiz içinde gerçek ihtiyaç sahipleri tek tek tespit edildi ve her ay belirli sayılarda gıda yardımda bulunuyoruz. Yardımlarımızı sadece Ramazan ayında değil yılın her döneminde yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz"

 

KAPIYA KADAR YARDIM

Belde de hiçbir çocuğun yatağa aç girmesine izin vermeyeceklerini de anlatan Demirtaş, "Beldemde bir tek çocuğun bile yatağa aç girmesine izin vermem. Böyle bir durum olduğunda bizim bu koltukta oturmamızın ne anlamı var? Biz yardımlarımızı yaparken dahi çok hassas davranıyoruz, ailelerimizi hiçbir şekilde rencide etmiyoruz. Dağıtım yapan personel haricinde kimse bu yardımların gittiğini bilmez" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)