Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi'nin görevinden istifası etmesinin ardından yaptığı açıklamaları üzüntüyle okuduklarını bildirdi.

Birdal, yaptığı yazılı açıklamada, kenti 3. Lig'de başarıyla temsil eden Zonguldak Kömürspor'un teknik direktör görevinden istifa eden Terzi'nin açıklamalarını basın yayın organlarından okuduklarını belirtti. 

Cahit Terzi'nin TÜFAD'a yönelik sarf ettiği sözlerin ve iddiaların gerçeklerle bağdaşmadığını öne süren Birdal, şunları kaydetti:

"İlgilinin bu iddialarının tamamen hayal mahsulü olduğu camiamız açısından tartışılmaz niteliktedir. Önemli bir süreçten geçerken yapılmış olan bu talihsiz açıklamaların maçın hemen ardından ve olay henüz sıcak iken kastını aşan beyanlar niteliğinde olduğunu kabul ediyoruz. TÜFAD camiası olarak Zonguldak Kömürspor eski teknik ekibine takıma vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz. Ayrıca, TÜFAD ailesi olarak maçta  ayağı kırılan oyuncumuz Turan'a geçmiş olsun der bir an önce sahalara dönmesini dileriz."

(AA)