Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD), 7 Haziran günü yapılan milletvekili genel seçimleri sonrası yeni seçilen Zonguldak Milletvekillerine "birlik olun" çağrısında bulundu. Ankara’da mecliste yemin törenine katılarak “Milletvekili yemini” ettikten sonra seçildiği Zonguldak’a gelerek teşekkür ziyaretleri yapan CHP Milletvekili Şerafettin Turpcu, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen ve gazetecilere açıklamalarda bulundu. Açıklamalardan sonra KGD Başkanı Osman Sav, bir araya gelmeleri ve sorunlar ile çözümleri tartışmaları önerisinde bulundu.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, "Zonguldak'ın sorunları birlikte hareket edilirse daha rahat çözülür. En kısa sürede en azından çay muhabbeti için bir araya gelinmeli ve Zonguldak sorunları konuşulmalıdır. Artık dini bayramlarda bile bir araya gelmemek için fırsat kollayan Milletvekilleri görmek istemiyoruz" diyerek dernek olarak Milletvekillerini bir araya gelme çağrısında bulundu. Başkan Osman Sav'ın bu çağrısına olumlu yanıt veren CHP Milletvekili Şerafettin Turpcu, "Bu çağrınıza katılıyorum ve sizin istediğiniz zamanda bir araya gelmeye hazırım. Zonguldak sorunlarını hep birlikte konuşmalı ve çözüme getirmeliyiz" dedi.

Şerafettin Turpcu’nun Zonguldak Milletvekilleriyle bir araya gelerek Zonguldak’ın sıkıntıları konusundaki BİRLİK çağrısına “Ben Hazırım” demesinden sonra bu çağrıya diğer Milletvekillerinin de kabul ederek en kısa sürede bir araya gelinmesi amaçlanıyor.

 

(Haber Merkezi)