Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın, Köy Minibüsleri Durak Başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak çalışmalar için şoför esnafının görüşlerini aldığı bildirildi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

"Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çalışmalarına başlanan Kent Meydanı Projesi kapsamında, Katlı Otoparkta bulunan Köy ve Belde Durak Başkanlarını Belediyede ağırladı. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve 20’nin üzerinde Köy Birlik Durak Başkanlarının katıldığı toplantıda, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yapılan çalışmalarda gelinen son durumu anlattı ve şoför esnafının görüşlerini aldı. Başkan Uysal, Ereğli’nin geleceğini düşünen her kesimin kabul edeceği bir proje hazırladıklarını belirterek; “Sizlerinde istek ve talepleri doğrultusunda, bir an evvel çalışmalara başlamak istiyoruz. Kent Meydanı projemiz hayata geçtiğinde şartlarınız bugünden çok daha iyi olacak. Bu toplantımızda görüş, istek ve önerilerinizi alıp, el birliği içinde bu işi sonuçlandırmak istiyoruz” dedi.

Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar, projenin son durumu ve Köy Minibüsleri için hazırlanan duraklar konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Köy Minibüsleri Durak Başkanları, görüş ve isteklerini ilettikten sonra, toplantı tekrar bir istişarede bulunmak üzere sona erdi"