Karadeniz Ereğli Ören Ortaokulunda, Beşiktaş Ereğli Derneği tarafından tefrişatı yaptırılan ana sınıflarının açılış kurdelesini kesen Orman, "Duygusal bir gün. Ailem ile burada olmaktan mutluyuz. Bu kadar güzel insanları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

30-40 OKUL HEDEFİ

Daha güzel ve daha büyük eğitim yuvaları yapmak istediklerini belirten Orman şunları söyledi: "Daha güzellerini daha büyüklerini hem bize hem camiamıza hem camia mensuplarımıza yapmayı nasip etsin. Biz Beşiktaş Kulübü olarak her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 tane okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar bizim, bu gençler bizim insanlarımız. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiştirmemiz gerekiyor"

 

"EĞİTİME DESTEK SÜRSÜN" TEMENNİSİ

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da Beşiktaş Spor Kulübüne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti, sadece spor alanında değil eğitim alanında sürdürdüğü desteklerin devamını diledi.

 

"RONALDO'YU İSTİYORUM"

İki ana sınıfının kurdelesi Kulüp Başkanı Fikret Orman, annesi Nuran Orman, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Uysal tarafından kesildi. Başkan Fikret Orman ve annesi Nuran Orman ana sınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Sınıflardaki öğrencileri ziyaret eden onlara imza dağıtıp fotoğraf çektiren Başkan Orman'a bir öğrenci, "Başkanım senden Ronaldo'yu istiyorum" talebine Orman, "Bende istiyorum" sözleri ile yanıt verdi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Programı İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, AK Parti Zonguldak eski milletvekili Ercan Candan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticileri, sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)