Devrek’deki Masal Evi bahçesinde düzenlenen iftara, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, bazı CHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları, yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile 600 kadar partili katıldı.


Turpcu, eşi Hanım Turpcu ile birlikte yer aldığı etkinliğin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Turpcu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:



“Eşim, seçim çalışmaları sonrası kadınlara yönelik yemek düzenleme düşüncesindeydi. Ancak daha sonra tüm teşkilat üyelerimizi ve seçim süresinde aktif çalışan partililerimize teşekkür yemeği düzenlemeyi uygun gördük. Bu doğrultudaki çalışmalarımızın Ramazan Ayı’na denk gelmesi de bugünkü iftar etkinliğini düzenlememize vesile oldu. İftarların, dini konumu yanı sıra manevi olarak da insanların bir araya gelerek kaynaşma, paylaşma ve dayanışmasının artması özelliği, etkinliğimizi daha da anlamlaştırdı.. İl ve İlçe başkanlarımız da iftarın Devrek’te verilmesini uygun gördüler. Katılımın yüksek olmasından son derece memnunluk duyduk. Tüm partililerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyoruz”

 

(Haber Merkezi)