13 Haziran 2018 tarihinde vefat eden Çamur İhsan olarak bilinip tanınan otobosçü İhsan Üstün, 14 Haziran perşembe günü toprağa verildi. 



Bir zamanların en ünlü otobüs firması olan ve tüm Ereğlililerin "Bizim evimiz" olarak ifade ettiği Üstün Erçelik'in Kurucusu namı-diğer adı  ise Deli Şaban olan Rahmetli Şaban Üstün'ün torunu ve bir döneme imza atmış olan otobüsçü Durmuş Üstün'ün oğlu olan  İhsan Üstün'ün cenazesi, 14 Haziran 2018 perşembe günü Bozhane Camisinde kılınan öğle/cenaze namazı sonrasında Balı Mahallesi'nde toprağa verildi.
Cenaze törenine; Ailesi, Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın eski Başkanı İbrahim Güven, bazı otobüs firması yöneticileri, GMİS eski Genel Başkan Yardımcılarından Rahmi Yaman, Kandillililer Derneği eski Başkanı Nezih Kırdar, meslektaşları, yakınları ve dostları katıldı. 



ÖNDER GAZETESİ AİLESİ Olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

BAŞSAĞLIĞI


Çocukluk arkadaşım 

İhsan Üstün'ü 

kaybetmenin derin acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Güzel bir dostumu kaybettim. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

Ailesine, yakınlarına, dostlarına ve

Üstün Erçelik çalışanlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Celal BOZKUŞ