Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Yalı Caddesi bölgesinde incelemelerde bulundu, yoldan geçen vatandaşlar ile sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Fırsat buldukça ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uysal önceki gün de Ereğli Belediyesi Kültür İşleri Müdür Vekili Tayfun Özcan ile Yalı Caddesi bölgesindeydi.

Vatandaşlar ile yakından ilgilenen, belediyenin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendiren Belediye Başkanı Uysal'a, Mersin'den ilçeye tatil için geldiklerini belirten 10 kişilik vatandaş grubu da teşekkür etti.

İlçenin temiz bir görünüme sahip olduğunu belirten vatandaşlar, "Belediye Başkanı halkın içerisinde dolaşıyor, vatandaş ile birebir görüşüyor bu çok güzel birşey. Kentiniz çok güzel ve çok temiz. İlginize teşekkür ediyor, başarılarınızın da devamını diliyoruz" dediler.

Başkan Uysal da yaşanabilir bir Karadeniz Ereğli için birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek, "İlçenin hemen hemen her noktasında bir çalışma var. Alt yapı başta olmak üzere mahallelerimizi hizmetlerle buluşturuyoruz" ifadelerine yer verdi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)