Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bölgede etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle belediyenin tüm birimlerinin harekete geçtiğini söyledi.

Uysal, yaptığı açıklamada, vatandaşları olumsuz hava şartlarına karşı uyardı, sürücülerin kar lastiği olmadan yola çıkmamalarını istedi.

Belediyeye ait 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet iş makinesi ve 2 greyderi olası kar yağışına karşı hazır beklettiklerini belirten Uysal, "Sürücülerimizden kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, etkili yağış ve ilçemizin coğrafi konumunu dikkate alarak yanlarında zincir bulundurmalarını zaman zaman hem trafik akışı, hem de iş makinelerimizin çalışma alanlarına girişine engel olan uygunsuz parklar konusunda hassasiyet bekliyorum. Bu arada gelecek ihbarlar dâhilinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü'ne ait araçlarımız diyaliz ve acil hastaları evlerinden alıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını, her türlü istek ve şikâyetinizi 333 1 153 nolu telefona bildirebileceğinizi hatırlatırım"


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)