Ereğli'de Amatör bir Futbol kulübü sporcuları için sınav duasına çıktı. Hafta sonu yapılacak olan YGS sınavı ve lisede öğrenim gören oyuncuları için ‘Sınav Duası’ tertipleyen Zonguldak Ereğli Spor, yine bir ilke imza atmaya başardı.
Bozhanede Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Kdz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Ayhan Atay: ‘Zonguldak Ereğli Spor her zaman farkındalık yaratmayı başarıyor. Kısıtlı imkânlarla büyük işler başarıyor. Karadeniz Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Hafta sonu sınava girecek olan başta Zonguldak Ereğli Spor oyuncuları ve tüm Türkiye’deki öğrencilere de başarılar dileriz’ dedi.

Kulübü hakkında bilgiler veren Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ise, ‘ben sporcularım ile başkan ve oyuncu ilişkisi içerisinde hiç olmadım. Her zaman onların Kaan abisiydim. Bu yüzden sıkıntılı günlerinde de iyi günlerinde de onların yanındayım. Biz sporcularımızla çok büyük bir aileyiz. Onlarla beraber birçok farkındalığa imza atacağız. Başta tüm sporcularım ve Türkiye’deki hafta sonu YGS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilerim. Allah utandırmasın’ dedi.

Yapılan kısa konuşmalarından ardından Karadeniz Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü ve eski Müftü Metin Avcı sınav duasını yaptı.

Avcı ‘Ya Rabbi tüm bu ZES’li oyuncuların sınavda işaretledikleri şıkların doğruluğunu nasip eyle, onları başarılı ve kalplerindekine ulaşmayı nasip eyle’ gibi duası ile dikkat çekti. Ayrıca okunan dua Zonguldak Ereğli Spor Kurucu Başkanı Merhum Mehmet Kocaman ve eşi Merhume Zülfiye Kocaman’ın da ruhlarına gönderildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü ve eski Müftü Metin Avcı yaptığı dua ile tüm amin diyen oyuncular ve katılanlar tarafından can kulağı ile dinlendi.