Alınan bilgiye göre, Çetin Apatay Bulvarı üzerinde T.G. (22) idaresindeki otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarparak karşı şeride geçti. Kazanın ardından sürücü ile yanında olduğu belirtilen ve ismi öğrenilemeyen bayan olay yerinden yaralı olarak uzaklaştı. Ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde polis görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kazadan sonra kaçan 2 yaralıyı bir süre çevrede aradı.

Kazayı haber alan baba, geldiği olay yerinde kısa süreli şok yaşadı. Oğlunun yarın Trabzon'a üniversite eğitimi için göndereceğini söyleyen baba, görgü tanıklarından yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilgi almaya çalıştı.

Orta refüjde bulunan süs ağaçlarının yanı sıra aydınlatma direği de zarar görürken kaza nedeniyle ulaşım yaklaşık 40 dakika tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahir Küçük de olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Yaralıların kazadan yaklaşık 1.5 saat sonra ilçedeki özel bir hastaneye giderek tedavilerine başlandı.




(Haber:
 Mustafa Kemal Bektaş)