Merhaba 


Sofrandaki tavuk seni endişelendiriyor değil mi? Bizi de.

Ailemizle, dostlarımızla bizi bir araya getiren en önemli buluşma noktası sofralarımızın baş köşesine yerleşmek isteyen tavukçuluk sektörü malesef sağlığımızı ve çevreyi hiçe sayıyor.

Bir avuç küresel şirketin egemenliğindeki hayvancılık endüstrisi sofralarımıza GDO’lu yemlere boğulmuş plastik yiyecekler dayatıyor, hayvanlara kötü muamele ediyor, iklim değişikliğine ve ormanların yok olmasına, suların kirlenmesine sebep oluyor. Bu küresel tahribatın ülkemizdeki en büyük temsilcisi ise tavukçuluk sektörü.

Sadece soframızdan elde edeceği kârı düşünen tavukçuluk sektörünün geleceğimizi tehlikeye atmasına izin vermiyoruz.
Sağlığımızı ve çevreyi tehdit etmeyen bir üretim yapmadığı sürece tavukçuluk sektörünü soframıza buyur etmiyor, ürettiklerini de bahanelerini de yutmuyoruz.

Biliyorsun YEMEZLER kampanyamızda desteğin sayesinde güç birliği yapıp GDO’ları gıdamıza sokmamıştık. Şimdi yepyeni kampanyamızla çok daha iddialı bir mücadelenin içine giriyoruz. Sağlığımız ve çevremiz için tavukçuluk sektörünün değişmesi gerek. Bu uzun soluklu kampanyamızı sen olmadan başaramayız. 
Sen de soframızdaki tavuk kapsüllerinin yıkıcı etkilerini, zararlarını yutmayız diyorsan şimdi kampanyamıza katıl!

Haydi bu yolculuğa beraber çıkalım, çocuklarımıza yaşanılası bir gezegen bırakalım.

Şimdiden çok teşekkür ederim, desteğinle çok daha güçlüyüz.

Tarık Nejat Dinç
Tarım ve Gıda Kampanyaları Sorumlusu

 

 

KAMPANYAYA KATILMAK İSTİYORSANIZ, AŞAĞIDAKİ ADRESE GİDEREK İMZANIZLA DESTEK OLUNUZ: 

https://yutmayiz.org/?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=160510-launch-ang

YUTMA, YUTTURMA!

Sofra ailemizle, dostlarımızla bizi bir araya getiren en önemli buluşma noktasıdır. Bu sofranın baş köşesine yerleşmek isteyen tavukçuluk sektörü ise maalesef bu yeri hak etmiyor. Sadece soframızdan elde edeceği karı düşünerek, sağlığımıza, çevreye zarar veriyor ve hayvanlara kötü muamele ediyor. Sağlıklı ve çevre dostu bir üretim yapmadığı sürece tavukçuluk sektörünü soframıza buyur etmiyor, bahanelerini ve ürettiklerini yutmuyoruz.