ŞİKAYET VE BASKILARLA

BELEDİYE ENGELLENMEK İSTENİYOR

 

Kandilli Belediyesi dar olanaklarla hizmet üretme heyecanını sürdürürken  Tas Gölü Projesini gerçekleştirip tamamlamak için akla hayale gelmedik engelleri aşmaya çalışıyor.

 

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gökçeler Mahallesi’nin Alacaağzı istikametindeki ve halk arasında “Tas Gölü” olarak bilinen mevkideki şelaleleri tanıtmak ve bu bölgeyi halka açarak piknik alanı kazanmak için verdiği mücadelede, Orman Müdürlüğü’nün bitmez bilmez baskılarıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Mustafa Aydın, Tas Gölü projesinin tamamlanması ile .bölgeyi yeni bir hizmet alanı kazandırma heyecanıyla çalışırken, sürekli şikayet edildiklerini ve sanki ormana zarar verdikleri yönündeki ihbarlar neticesinde bunaldıklarını belirtti. Kendilerinin doğaya zarar vermediklerini tam aksine doğa ve çevrenin halkın denetimi ile korunmasına çalışıp, çevre bilincini yaygınlaştırmayı amaçladıklarını da belirten Belediye Başkanı Aydın, “Kandilli bu tür asılsız ihbarlarla ve bu ihbarları ciddi olarak kabul edilmekle engellenmemeli” dedi.