Alınan bilgiye göre, Ereğli-Alaplı karayolu Elmatepe mevkisinde Yücel Kala idaresindeki 67 LG 339 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Sarı'ya çarptı.


Çarpmanın etkisi ile ana yola savrulan sürücü ve yayaya ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.

Kaza nedeniyle Alaplı istikametine ulaşım bir süre tamamen dururken yaralılar 112 Sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Yaralıların müşade altında tutulduğu öğrenilirken Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan, kazanın meydana geldiği alanda kazaların sürekli yaşandığını belirterek yetkililerden yardım istedi.



"Mahalle muhtarı olarak buraya gelirken korkarak geliyorum" diyen Arslan gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Araçlar bu bölgede süratli seyir ediyor. Yol güzergahında sinyalizasyon sistemi yok, bir üst geçit yok.  Elmatepe Mahallesine girişi kapattılar. Yolu bırakın açmayı karşıdan karşıya geçiş, durak bile yok. Muhtar olarak her yere müracaat ettim, her türlü evraklarım var. Kendim buraya gelirken bile korkarak geliyorum. Hiç hoş birşey değil, bütün yetkililerden Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan yardım istiyorum. Bu mahallenin yolunun açılmasını ya da üst geçit konulmasını istiyorum"






(Haber:
 Mustafa Kemal Bektaş)