Yarın (18 Ocak Pazartesi) İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale çevreleri ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kütahya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Batı Akdeniz'de başlayan yağışın da gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak Doğu Akdeniz kıyı kesimi ile Antalya ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanağa döneceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve Toroslar mevkisi ile Isparta çevrelerinde de kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağı öngörülüyor.

 
ZONGULDAK'TA DURUM

Zonguldak il genelinde de etkili kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının Zonguldak'ta de etkili olacağının Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulmasının ardından gözler 18 Ocak Pazartesi günü eğitim ve öğretimin olup olmayacağına çevrildi. Öğrenciler tarafından da merakla beklenen, "Okullar tatil olacak mı?" sorusuna ise henüz yanıt yok. Valilik ve Kaymakamlıkların kar yağışı beklenen Zonguldak ile ilgili herhangi bir resmi açıklamaları bulunmuyor.