Kdz. Ereğli SSK Hastanesi'nin eski Başaşçılarından Bayram Bektaş'ın oğlu Ramazan Bektaş (47) 2 Ekim 2016 pazar günü sabahı  İstanbul'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşama veda ederek aramızdan ayrıldı.





Ramazan Bektaş'ın cenazesi İstanbul Göztepe Fikirtepe 12'ler camisinde kılınan  ikindi namazının ardından Ihlamur Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Daha önce Kdz. Ereğli Vergi Müdürlüğü'nde uzun yıllar çalışan ve ardından İstanbul'a yerleşen Yelda Bektaş'ın eşi olan Ramazan Bektaş ailenin tek çocuğuydu. Anne ve babasının mezarı Ereğli'de olan Ramazan Bektaş'ın eşi ve çocukları bundan sonraki yaşamlarının bu kentte devam edeceği için cenazenin İstanbul'da gömülmesini istediler. 

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak, Ormanlı Beldesi'ndeki Bektaş Ailesi'nin bir ferdi olan Ramazan Bektaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.





Varoluşun, İlk ağlayışlar ve kahkahaların, 'Durcuk!”yapışların, Ve koşuşların. Sonra büyüme ve gelişme dönemlerin, Öğretmenin, Arkadaşların, İlk aşk duygusunu tadışın, Deli deli bıçkınlığın, Hayallerin, Umutların, Projelerin,...