Zonguldak'ta önceki gün 4 intihara teşebbüs olayı gerçekleşti. Son anda kurtarılan 4 kişi hastanede tedavi altına alındı.
İlk intihara teşebbüs olayı, Zonguldak merkezde yaşandı. S.T., kızı G.T. ile telefonunda bulunan cinsel içerikli mesajlar yüzünden tartıştı. Daha sonra kızının telefonunu denize atan S.T., kızına telefonu ve interneti yasakladı. Bu tartışmadan sonra G.T., ismini hatırlamadığı ilaçlardan 10-12 adet içerek intihara teşebbüs etti. Ailesi tarafından, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan G.T.'nin midesi yıkandı. Hastanede tedavisi süren G.T.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Zonguldak merkezde, M.O, eşi Ü.O ile aralarındaki boşanma davası nedeniyle tartıştı. Tartışmanın ardından bunalıma giren M.O, portmanto üzerinde bulunan fare zehrini su ile karıştırarak içti. Ü.O., bunun üzerine 155'e ve 112'ye haber verdi. Tedavisi yapılan M.O.'nun kimseden şikayetçi olmadığı, hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alındı.
Zonguldak merkezde, bunalıma giren A.K., epilepsi ilacı olduğunu bildiği ilaçtan 8-9 adet içti. Daha sonra rahatsızlanarak hastaneye giden A.K. intihar amacının olmadığını beyan etti. Hayati tehlikesi bulunmayan A.K. taburcu edildi.
Ereğli ilçesinde B.Ç., bilinmeyen bir sebeple Selectra isimli ilaçtan 10 adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan B.Ç., hayati tehlike kaydıyla yoğun bakım servisine yatırıldı.
Olaylarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.