1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına son sürat devam eden Ak Parti  Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Gökçebey merkezde esnaf ziyaretlerinin ardından  Örmeci Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

1 Kasımda yapılacak genel seçimleri için gezileri sürdürdüklerini ifade eden Ulupınar, "Seçim gezileri kapsamın da Gökçebey ve köylerinde ziyaretlerde bulunduk. Şu ana kadar yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında gayet güzel sonuçlar aldık. İnşallah sandığa yansıyacak diye umut ediyoruz. Türkiye’nin ne kadar zor bir coğrafyada yaşadığını artık millet de öğrendi. 7 Haziran seçimlerinde vatandaş belki bir belirsizlik ya da tereddüt yaşadı. Bu iki aylık belirsizlik döneminde Türkiye’de çok güçlü bir siyaset, güçlü bir ekonomi ve bunları yönetecek bir stratejik akla ihtiyaç var. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Başbakanımızla da bu stratejik akıl mevcut ve kadrolarımızla inşallah 1 Kasım Genel Seçimleri’nde tekrar iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ulupınar, seçim çalışmalarına Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Ak Parti  İlçe Başkanı Lokman Aydın ve partilerde eşlik etti.