*6 Haziran akşamı geçirdiği kriz sonrası hastaneye kaldırılan Fahrettin Oral, 10 gün sonra sonsuzluğa uzandı.

*Cenazesi 16 Haziran 2022 Perşembe günü Bozhane Camisinde kılınan ikindi namazı sonrasında Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

*

Yaşam bir başlıyor ve bir de bitiyor ki... O başlayış ve bitiş arasında tanıdığımız ve bildiğimiz insanların vedası can yakıyor,. geride de "kaybettik bir dostumuzu daha" ifadeleri kalıyor.

Fahrettin Oral da işte bu isimlerden biri. 1956 doğumlu biri kız iki çocuk babası Fahrettin Oral, Ereğli iş dinyasında herkesin yakından tanıyıp bildiği bir marka isimdi. Kamuoyunun   O’nu “Or-Fa Fahrettin” olarak  ve "sıkı CHP'li olarak" tanıyıp bildiği Fahrettin Oral, 6 Haziran 2022 günü akşamı İbrahim Efe Caddesi'ndeki yeğeninin işyerinde geçirdiği kriz sonrası hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınmıştı.

O günden bu yana solunum cihazına bağlı olarak yaşama tutunmaya çalışan fahrettin Oral, 10 gün sonra yani 16 Haziran 2022 Perşembe günün ilk saatinde yaşama teslim oldu ve aramızdan ayrılıp gitti.

Oral'ın cenazesi doğduğu topraklarda Kdz. Ereğli'de sonsuzluğa uğurlanacak.

Bozhane Camisi'nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

BOZKUŞ İNŞAAT ve EREĞLİ ÖNDER GAZETESİ AİLELERİ olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.