Kdz. Ereğli’de yaklaşık altı ay önce hizmete aldığı Anjiyo ve Kardiyovasküler Cerrahi Ünitesi ile bir ilke imza atarak bölgede sağlık alanında büyük bir ihtiyacı karşılayan Özel Ereğli Echomar Hastanesi’nde 100’üncü Bypass ameliyatı gerçekleştirildi.

Üç gün önce Bypass ameliyatı olan 64 yaşındaki Atike Güçlücan, hastanede bu ameliyatı olan 100’üncü hasta oldu. Yarın hastaneden taburcu olacak Güçlücan’ı Başhekim Nevzat Çimenoğlu, Hastane Müdürü Kaya Karatepe, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Burak Emre Onuk ve Aşkın Peker, Başhemşire Arzu Cengiz Yıldırım ve bölüm hemşireleri odasında ziyaret etti.

Gazetecilerin de bulunduğu ziyarette hastaya çiçek takdim eden Başhekim Çimenoğlu; başarılı bir ameliyatla hastayı sağlığına kavuşturdukları için mutlu olduklarını söyledi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahları Burak Emre Onuk ve Aşkın Peker ise;  Echomar Hastanesi’nde açılan Kardiyovasküler Cerrahi Ünitesi ile bölgede büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek, altı ay gibi kısa bir zamanda 100. Bypass ameliyatını gerçekleştirmelerinin bunun kanıtı olduğunu söylediler.

Sağlığına kavuşan ve yarın taburcu olacak olan Güçlücan da, hastane yönetimi ve doktorlarına teşekkür etti. Ziyaretin sonunda kutlama pastası kesildi.