Kdz.Ereğli'de meydana gelen Bizim Toptan Market binasında yangına ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş'den açıklama geldi.

Ateş, yaptığı açıklamada, yaklaşık 40'ı gönüllü itfaiyeci olmak üzere 100 personelin 12 itfaiye, 7 tanker, 1 arazöz aracı ile yangına müdahale edildiğini söyledi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde bulunan Bizim Toptan Market’te çıkan yangında; 60 İtfaiye Personeli, 40 Gönüllü İtfaiyeci, 12 İtfaiye Aracı ile birlikte Gülüç Belediyesi’nden 1 tanker, Alaplı Belediyesi’nden 1 tanker, Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’ndan 1 arazöz ve 1 tanker, Kozlu Belediyesi’nden 1 tanker, Zonguldak Belediyesi’nden 1 tanker, Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden 1 tanker, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden 2 tanker, Fen İşleri Müdürlüğü’nden 2 iş makinesi ile müdahalede bulunuldu. Olay anında hazır bulunan Zabıta’ya, 112 Sağlık Ekipleri’ne, Emniyet Teşkilatı’na ve yukarıda belirttiğim tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Yangının başlangıcından itibaren yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen başta Kdz. Ereğli Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’na ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a teşekkürlerimi sunuyor ve iş yeri sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."