Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Yıldız Deniz İzci Grubu tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Yıldız Deniz İzci Grubu tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasında 125 ünite kan toplandı. Kan bağışı kampanyasına Yıldız Deniz İzci Grubu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve vatandaşlar katıldı.
Gerçekleştirilen kan verme kampanyası hakkında bilgiler veren Yıldız Deniz İzci Grubu önderi Ertuğrul Uğur, her yıl düzenli olarak çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını bu yıl da yine aynı kapsam çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.
Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, 2010 yılında bölge dahilinde 650'yi aşkın gezici kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdiklerini ve toplam 14 bin 250 ünite gönüllü kan bağışı topladıklarını söyledi. 2011 yılında almayı planladıkları gönüllü kan bağışı sayısının 18 bin ünite olduğunu söyleyen Alan, ”Yıldız Deniz İzci Grubu tarafından 2 gün süreyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kendilerine bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.