Alaplı Belediyesi’nin yaklaşık 15 yıldır yama ve onarım çalışmaları ile geçiştirilen İncivez yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladığı gönderilen şu yazılı açıklama ile bildirildi:

Günde yaklaşık 10 bin aracın geçtiği ve Karayolları Bakım Onarım ağında bulunan İncivez yolu yaklaşık 13 yıl sonra Belediye imkanlarıyla sıcak asfaltla tanıştı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ormanlı Beldesi başta olmak üzere birçok köye ve mahallelere ulaşımı sağlayan bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmalarını başladıklarını söyledi.

 Belediye olarak 10 bin ton sıcak asfalt dökeceklerini ifade eden Tekin,  “Ormanlı Beldesi başta olmak üzere Kaptaş, ve bir çok köye ulaşımı sağlayan ayrıca mahallelerimizin İlçe merkezi ile bağlantı yolu olan İncivez yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Bu yol Karayolu ağında olan bir yoldu. Yolun bozuk olması sebebiyle vatandaşlarımızdan çok şikayet alıyorduk. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek 13 yıl sonra İncivez yolunda sıcak asfalt çalışmalarının başlayarak devam ediyoruz. Asfalt çalışmalarımız mahallerimizde devam edecek. Belediye olarak ilçemizin büyümesi ve güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi.