Türk Hava Kurumu (THK) Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yaptığı açıklamada, kurum olarak Kurban Bayramı boyunca çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

 

MADDİ KARŞILIĞI 10 BİN 500 LİRA

İlçe genelinde 133 koyun, 62 keçi ve 135 sığır olmak üzere toplam 330 deri topladıklarını ifade eden Hasçelik, "Şube Başkanlığına yeni atandık. Ekibimiz ile kısa sürede kurban derisi toplamak için harekete geçtik. Toplamda 330 kurban derisini topladık ve bunun maddi karşılığı ise yaklaşık 10 bin 500 lira civarında. Bizlere destek veren kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

KONGRE HAZIRLIĞI

Yeni bir oluşuma gittiklerini ve önümüzdeki günlerde kongre hazırlığında olacaklarını anlatan Hasçelik, şunları söyledi: "Üye kayıtlarımız devam ediyor. Şube yönetimini daha geniş tutacağız. Amacımız aldığımız bu görevi layıkı ile yerine getirebilmek. Bundan önce görev yapan değerli arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize de teşekkür ediyorum"

 

2 NOKTADA 73 KURBAN KESİLDİ

Kdz.Ereğli Kurban Kesim Komisyonu'nun ilçede belirlediği kesim yerlerinden Ereğli Belediyesi Mezbahanesi ile Kepez'deki kesim yerinde toplam 73 hayvanın kesimi gerçekleştirildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)