Zonguldak Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu makamında  ziyaret ettiler.

ZAYBİR Başkanı Selahattin Güney, Denetleme Kurulu Başkanı Kerim Sönmez, Birlik Sekreteri Temel Akman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Canlı ile Ali Yücel Ergin'in Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaretinde, Zonguldak ve ilçelerinde arıcılık faaliyetleri ve arıcılığın sorunları üzerine sohbet ortamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. ZAYBİR Başkanı Güney. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde 15 bin arı kovanı ve 350 üyelerinin bulunduğunu belirterek, arı yetiştiriciliğine ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

ZAYBİR Başkanı Güney ve yönetim kurulu üyelerinden Birlik'in çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ZAYBİR olarak, arı yetiştiriciliğinin gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Arı ürünlerinin insan sağlığı açısından faydaları düşünüldüğünde, arıcılığın daha da geliştirilmesi ve arı ürünlerinin tüketiminin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. dedi.