Kozlu beldesinde faaliyette bulunan Kozlu Beldesi ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği başkanın otomobili 15 gün önce çalınırken, otomobili arama çalışmaları devam ediyor.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü otoparkı yanında bulunan otomobil 15 gün önce kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığını iddia eden dernek başkanı Arslan Yılmaz, 15 gündür otomobilinin bulunamadığını söyledi. Arslan Yılmaz, 67 ZD 400 plakalı otomobilinin gece saatlerinde çalındığını belirterek, TTK Müessese Müdürlüğü'nde dört vardiyası diye adlandırılan vardiyama geldim. Aracımı saat 15.00'da Müessese Müdürlüğümüzün yanında bulunan otoparkın yakınına bıraktım. Araç içinde kontak anahtarımı bile unutmadım. Ancak saat 23.00'da iş yerimden ayrılacağım vakitte aracımı bıraktığım yerde bulamadım. İlk olarak alandaki araçları tek tek gezdim. Sonra diğer araç park edilen yerlere gittim.
Ancak hiç bir sonuç alamadım. Güvenlik görevlisi arkadaşlarıma sordum. Fakat araç için hiç bir sonuç alamadım. Aracımın kör nokta denilen alana bıraktığımı belirten arkadaşlar, polise haber vermemi istediler.
Tüm güvenlik güçlerine haber vermeme rağmen aracım ile ilgili hiç bir somut haber alamadım. Yaklaşık 15 gün olmasına rağmen aracım ile ilgili hiç bir somut bilgi edinemedim. Tüm Zonguldak çevresinde kendi çapımda arama çalışmaları yaptım. Fakat hiç bir ize rastlanmadı. Aracım hakkında her hangi bir bilgi veya görenlerin güvenlik görevlilerine haber vermelerini rica ediyorum dedi.