15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Alaplı Belediyesi tarafından bin kişiye etli pilav ikramında bulundu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Alaplı Merkez Camii’nde şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Öğlen namazının ardından Alaplı Belediyesi tarafından yaklaşık 1000 kişiye etli pilav ikramında bulunuldu.

Alaplı Kaymakamı Emirhan Arıkan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, siyasi partilerin İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve daire müdürleri ikramın vatandaşlara servis edilmesinde görevlilere yardımcı oldu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde, demokrasi dışı bu girişimi bir kez daha nefretle kınadığını ifade ederek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’ Demokrasi ve Cumhuriyet vazgeçilemez unsurumuzdur. Bu vesileyle 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum" dedi.