Maden Mühendisi olarak çalışan kişinin trafo binasına bıraktığı 1500 kg ağırlığındaki kabloların çalındığını fark edince şikayette bulundu. Müşteki K.S. Park Elektrik Madencilik Turizm San.Tic. isimli şirkette maden mühendisi olarak çalıştığını, işyerindeki trafo binasının üzerine bıraktığı 1500 kg ağırlığındaki kabloların çalınmış olduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin aranmasına başlanırken olay çok yönlü soruşturuluyor.

Kısa mesajla dolandırdı
Zonguldak Merkezde meydana gelen olayda E.D. şüpheli İ.İ.'nin mail ve facebook adresinin şifresini ele geçirdiğini iddia etti. İ.İ., E.D.'nin arkadaşlarıyla sohbet ederek arkadaşlarının cep telefonlarına göndereceği mesaja evet yazarak 6662'ye göndermelerini isteyerek dolandırıcılık yaptı. Şikayet üzerine İ.İ'nin aranmasına başlanan olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.


Çöp tartışması büyüyünce…
Aralarında önceden de husumet bulunan kişilerin çöp nedeniyle çıktığı tartışma büyüyence kavgaya dönüştü.Olay Zonguldak Asma Mahallesi Ş. Kamil Adakoğlu Sokakta yaşandı. Müşteki-şüpheli R.A. ile S.A.'nın diğer şahıslar T.A., F.A., E.K. ila aralarında daha önceden husumetlerinin bulunduğu şüpheli şahısların evlerinin önünü çöp dökmesinden dolayı tartıştıkları ve şahısların kendilerini tehdit ederek hakarette bulunduklarını belirttiler. Darp edildiklerini söyleyen müşteki-şüphelilerin alınan doktor raporu neticesinde hayati tehlikelerinin bulunduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yardım almak için gitti
dolandırıldı!..

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Gazipaşa Caddesinde saat 16:30 sıralarında meydana gelen olayda müşteki S.S. Sosyal Yardımlaşma Vakfından yardım almak için Valilik Binasına geldiğini şüpheli K.Ö. isimli şahsın yanına gelerek kendisine yardım edebileceğini söylediğini, nüfusa kalıt örneği ve nüfus cüzdanı fotokopisi olan evrakı K.Ö.'ye veren, kendisine adli sicil belgesi almasını söylediğini ve kendisine 50 TL vermesi gerektiğini söyledi. Daha sonra K.Ö.'ye istediği parayı veren S.S. dolandırıldığını anlayınca şikayette bulundu. Şikayet üzerine şüpheli K.Ö.'nün aranmasına başlanarak olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.


Aldatıldığını anlayınca
20 adet ilaç içti

Nikahlı eşinin başka kadınla görüştüğünü öğrenen kişi bunalıma girerek intihara teşebbüs etti. Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Bahattin Dökerel Sokakta meydana gelen olayda Y.A. nikahlı eşinin başka kadınla görüştüğünü öğrenince bunalıma girerek dolapta bulunan ismini bilmediği ilaçlardan 20 adet içerek intihara teşebbüs etti. Y.A.'nın alınan doktor raporuna göre hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olay çok yönlü soruşturuluyor.


Spora gitti paraları çaldırdı
Zonguldak Bahçelievler Mahallesi Gül Sokakta meydana gelen hırsızlık olayında B.B. çantasında bulunan cüzdanına 2200 TL parasının olduğunu, B.F. isimli spor merkezine geldiğini çantasını emanet kısmına koyduğunu, 1 saat sonra salondan ayrıldığını ve evine gittiğini, çantasında bulunan parayı kontrol ettiğinde paraların olmadığını fark ederek şikayette bulundu. Kimliği belli olmayan kişi veya kişilerin aranmasına başlanarak olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Makineyi bırakıp
Paraları çaldı

Alaplı Hükümet Caddesi Şadırvan Mevkisinde saat 17:09 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayında A.U. bir bankadan 2000 TL para çektiğini Şadırvan Mevkisine geldiğinde daha önceden tanımadığı 2 kişinin yanına gelerek koluna girdiğini ve fotoğraf makinesi sattıklarını söylediğini, daha sonra fotoğraf makinesini kendisine bırakarak kaçtıklarını, cebini kontrol ettiğinde ise parasının yerinde olmadığını fark ettiğini iddia ederek şikayette bulundu. Kimliği belirsiz olan 2 şüpheli kişinin aranmasına çok yönlü devam ediliyor.


Döner bıçağı
ile saldırdı

Alaplı Yalı Caddesi Hayat Büfe önünde saat 22:10 sıralarında meydana gelen olayda müşteki-şüpheliler A.A. ile H.D.'nin kahvehanede alkol almasından dolayı şahsı iteklediğini ve kahvehaneye girdiğini, bir süre sonra kahveden çıktığı esnada, şahsın kendisine arkadan sopa ile saldırdığını İ.A.'nın kendisine vurarak sopaya kolunu uzattığını ve yaralandığını, H.D.'yi kovaladığını, ancak H.D.'nin Hayat Büfe'ye girip burada bulunan döner bıçağı ile kendisine saldırdığını iddia ederek AA. İle İ.A. şikayette bulundular.  Şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı alınan doktor raporunda belirtilirken olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.