Zonguldak'ın Tepebaşı Mahallesi Ahmet Galatalı Sokağı sakinleri, köstebek yuvasına dönen yolun 15 yıl sonra yeniden yapılmasının sevincini yaşıyor.
En son Zeki Çakan döneminde beton kaplama olarak hizmete giren yol, 15 yıl boyunca onarılmadı. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, araçların geçmekte zorlandığı yol için seçim öncesi söz verdi. Akdemir’in sözünü yerine getirmesi, mahalle sakinlerini mutlu etti. Aynı mahallede ikamet eden ve yolun onarılmasına öncülük eden Giresun Göreleliler Derneği Başkanı Yusuf Hıdır, "Başkan burayı gördüğünde söz vermişti. Bizler aslında yıllardır belediye başkanlarına sesimizi duyurmaya çalıştık, sağ olsun Muharrem Başkan sesimizi duydu. Sözünü yerine getiriyor. Böylece Zeki Çakan zamanında yapılan yola yıllar sonra hizmet gelmiş oluyor. Asfaltlama yapılsaydı daha güzel olacaktı ancak beton olması bile bizim için çok önemli.
Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye, 5-6 kişilik ekibiyle 500 metrelik yolu kısa sürede tamamlayacak." dedi.