İşadamı Ali İhsan Geco, şirket olarak Alaplı'da açtıkları kot üretimine dayalı tekstil fabrikasında 150 kişiye iş vermeyi planladıklarını söyledi. 

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret eden tekstilci işadamı Ali İhsan Geco, Şirketimizin Alaplı'da açtığı kot üretimine dayalı tekstil fabrikasında 150 kişiye iş vermeyi planlıyoruz dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret eden tekstilci işadamı Yaklaşık 12 yıl önce Alaplı'da yine tekstil sektöründe faaliyet gösterdiğini hatırlatan işadamı Ali İhsan Geco, Biz babadan oğula uzun yıllardır tekstil sektöründe faaliyet gösteren köklü bir firmayız. Şu anda kot üzerine giyim eşyası imalatı yapıyoruz. Firmamızın merkezi İstanbul ve Türkiye'nin birçok yerinde üretim tesislerimiz var. 12 yıl önce faaliyet gösterdiğimiz Alaplı'da yeniden faaliyete başladık ve şu an işyerimizin bünyesinde 50 kişi çalışıyor. Bu sayıyı önümüzdeki aylarda 150'e çıkaracağız, yani 100 kişi daha istihdam etmeyi planlıyoruz dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, Alaplı'da istihdam sağlayan yeni işyerlerinin açılmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, Ali İhsan Bey, daha önceden de tanıdığımız çalışkan  ve azimli bir işadamı. Tekstil sektöründe ilçemizde yeniden faaliyet göstermeye başladılar ve azımsanamayacak da bir istihdam sağladılar. İşsizliğin boyutları göz önüne alınırsa, bizim için 150 kişinin istihdam edilecek olması moral ve umut verici bir gelişme. Biz kendisine başarılar diliyoruz. Alaplı Belediyesi olarak, istihdam ve üretim sağlayan her yatırıma elimizden gelen desteği vermeye hazırız diye konuştu.