Kdz. Ereğli’de iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.  İlk kaza Pazaryeri mevkiinde meydana geldi. Kayalık Sokak'taki evine giden 55 yaşındaki Guguk Sezgin, yolda yürüdüğü sırada ayağı Bekir Danışmaz’ın kullandığı 67 LK 261 plakalı kamyonetin altında kaldı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile yol kenarına alınan Guguk Sezgin için ambulans çağrıldı. Ayağındaki ağrı nedeniyle ağlamaya başlayan yaşlı kadını tanıdıkları sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Guguk Sezgin’i ambulansa alarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada ayağı ezilen ve kırık tespit edilmeyen Guguk Sezgin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
İkinci kaza, Ereğli Alaplı Karayolu Tersaneler Bölgesi'nde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte denize giden 67 LZ 915 plakalı otomobil sürücüsü Uğur Kayahan, Gülüç çıkışında başka bir otomobilin kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı. Otomobil, kaldırım taşlarını çarptıktan sonra durabildi.
Kazada, sürücü Uğur Kayahan yaralanırken, otomobil içinde bulunan dört kişi şans eseri yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen trafik ekiplerine, kendisinin iyi olduğunu söyleyen Sürücü Kayahan, kısa süre sonra belinde ağrı olduğunu ve hastaneye gitmek istediğini söylemesi üzerine polisler tarafından olay yerine ambulans çağırıldı.
Sağlık görevlileri, yaralı Uğur Kayahan’ı, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Acil Servis'te tedavi altına alınan Uğur Kayahan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılırken, polis, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.