Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün  10 Temmuz Cumartesi, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’da 11 Temmuz Pazar günü  Zonguldak’a gelerek il merkezi ve ilçelerde ziyaretlerde bulunacak, bölgede devam eden yatırımları inceleyecek.

AKP İl Tanıtım Medya Başkanı G.İsmail Öztürk yaptığı yazılı açıklamasında, AKP İl Başkanlığınca daha önce Zonguldak’a davet edilen Sanayi ve Ticaret Bakanı ile Ulaştırma Bakanının ziyaret tarihlerinin belirlendiğini söyledi.

OSB ve TERSANELER

BÖLGESİNİ İNCELEYECEK

Öztürk verdiği bilgilerde, “Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün Cumartesi günü İl Teşkilatımız tarafından Zonguldak ili girişinde karşılanacak. Çaycuma’nın Perşembe Beldesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunacak olan bakanımız Zonguldak’a gelerek Valimiz Erdal Ata’yı makamında ziyaret edecek. İl Hakkında brifing alacak olan bakanımız daha sonra AK Parti İl Başkanlığımızı ziyaret edecek. Öğle yemeğinin ardından Kdz.Ereğli’de Organize Sanayi Bölgesi ve Tersaneler bölgesinde incelemelerde bulunulacak. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıya katılacak. Toplantının ardından bakanımız ilimizden ayrılacak.

PROGRAMDA

FİLYOS VE KOZLU VAR

11 Temmuz Pazar günü de Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım konuğumuz olacak. Teşkilatımız tarafından karşılanacak olan bakanımız,  sedde ve kamulaştırma çalışmaları süren Filyos bölgesinde incelemelerde bulunacak.  Zonguldak’da Valimiz Erdal Ata’yı ziyaret ettikten sonra yapımı tamamlanan Kozlu Balıkçı Barınağı’nın açılışını gerçekleştirecek.İl Başkanlığımıza gelerek teşkilatımızla görüşecek.Zonguldak’ın ulaşımla ilgili fotoğrafını çekerek yeni eylem planı hakkında  açıklamalar yapacak”