Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri, 168 kilometresi çelik olmak üzere 2 bin kilometreden fazla şebeke yatırımı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş., basında sansürün kaldırılışının 109’uncu yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, bölgedeki yerel ve ulusal medya mensuplarına kahvaltı programı düzenledi. Akçakoca Otel’de gerçekleştirilen programa şirketin Düzce İl Müdür Vekili Yusuf Demirtaş, Ereğli Şube Müdürü Ender Onur, bazı şirket yöneticileri ile Düzce, Akçakoca, Alaplı ve Ereğli’den çok sayıda gazeteci katıldı.  Yapılan kahvaltının ardından konuşan Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Ereğli Şube Müdürü Ender Onur, ilk olarak tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığını söyledi.

 

27 İL, 135 İLÇE VE BELDE

Şirketin bölgedeki genel durumu ve yatırımlarından da bahseden Onur, Türkiye genelinde 27 il, 135 ilçe ve beldede doğalgaz dağıtım faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Aksa Doğalgaz’ın sahip olduğu 21 lisans bölgesinden biri olan Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş. olarak da, Düzce merkez ve ilçeleri ile Karadeniz Ereğli, Alaplı ilçesi ve Gülüç beldesinde yaşayan vatandaşlarımıza yüksek kalitede, güvenli ve ekonomik doğalgaz hizmeti sağlıyoruz. Lisans bölgemize son olarak Boğaziçi ve Yığılca ilçelerimizin de katıldığını mutlulukla belirtmek istiyoruz” dedi.

 

115 BİN 436 DOĞALGAZ KULLANIYOR

Onur, 2005 yılında Düzce ve Ereğli’de ilk yatırımlarını yaptıktan bugüne kadar 168 kilometresi çelik olmak üzere 2 bin kilometreden fazla şebeke yatırımı gerçekleştirdiklerini ifade etti ve “40 binden fazla binaya servis kutusu montajı yaparak yaklaşık 155 bin daireye doğalgaz arzı sağladık. Bunlardan 115 bin 436’sı doğalgaz kullanıyor. Bu meşakkatli süreçte yerel basının desteğini her zaman yanımızda hissettik. Biliyoruz ki siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız da yaşadığımız bölgenin doğru ve gerçek haberlere ulaşması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Şehrimizi kalkındırmak adına daha uzun yıllar omuz omuza çalışabilmek en büyük arzumuz.” diye konuştu.

Kahvaltı programı daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.