Kdz.Ereğli'de kavga ettiği iddia edilen iki gençten biri 4. kattan atladı, diğeri ise aldığı ilaçlarla komaya girdi.

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan iki genç ölüm kalım savaşı veriyor.

 

Olay saat 16.00 sularında Kadıtarlası Mahallesinde meydana geldi. Dershaneye gidiyorum diyerek çıktığı iddia edilen 17 yaşında E.A., halasına ait olan L.A.'nın evinde kız arkadaşı Ö.Ç. (17) ile buluştu. Kısa süre sonra aralarında kavga başlayan gençlerden Ö.Ç. kendisini 4. katın evinden boşluğa bıraktı. Ö.Ç'nin atlayacağını gören mahalle sakinleri olaya müdahale etmeye çalışsa da genç kız kendini boşluğa bıraktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri beton zemine çakılan genç kız için ilk müdahaleyi yaptıktan hemen sonra Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Evde inceleme yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler E.A.'nın hareketsiz şekilde yattığını görünce olay yerine bir ambulans daha istedi. İlaç içtiği belirtilen E.A.'ya yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayı duyan her iki gencin yakınları eve gelerek gözyaşlarına boğuldu.  

 

Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal' da olay yerine gelerek konu hakkında ekiplerden bilgi aldı. Genç kızın atladığı alana gelen Emniyet Müdürü Niyazi Koçak Genç kız buradan 4. Kattan atlamış. Olayın ne olduğunu konusunda kesin bir bilgimiz yok. Araştırmalar devam ediyor dedi.

 

Gözyaşlarına boğulan E.A.'nın annesi H.A. İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'a 'oğlumu dershaneye gitti diye biliyoruz, halasını çok severdi hergün onun evine gelirdi, halası evde yokken gelmiş ne olduğunu anlamadık' dedi.

 

Genç kız Zonguldak'a sevk edildi
  
Kdz. Ereğli'de 1 Mart 2012 tarihinde saat 16.00 sularında Kadı Tarlası'nda meydana gelen olayda, iki genç tartışmış, genç kız kendisini 4. kattan atmıştı. Olay sonrasında Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 17 yaşında ki Özgün Ç.'nin, yapılan müdahalenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Genç kızın kaburga, bel ve kalçasında kırk olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. İlaç içerek canına kıymak isteyen genç kızın arkadaşı Eray A.'nın da yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Her iki gencin de hayati tehlikesi bulunuyor.