Zonguldak Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Kutlu Günvar, iki hayvan sever vatandaşa gösterdikleri duyarlılıktan dolayı plaket verdi.

Günvar, Fener Mahallesinde bulunan Tabipler Odası bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Hayvan severlere farklı bakıyoruz. Sokaklarda gezen hayvanlara gerekli ilgiyi gösteren iki arkadaşımıza bugün plaket vereceğiz. Tülin Papila Hanım, çalıştırdığı işyerinde müşterilerine rağmen baktığı kedi ve köpek ile komşularına rağmen evinde baktığı hayvanlar ile Zerrin Kuzu Ören'e bu plaketleri vermeyi uygun bulduk” dedi.

Plaketleri hayvan severlere veren Günvar, aynı duyarlılığı da herkesin göstermesini istedi. Tülin Papila ise, “Ben çocukluğumdan buyana hayvan bakmayı, beslemeyi seviyorum. Hayvanları bakarsan yaşamları uzun olur bakmazsan kısa sürede ölür giderler. Ben buraya işletirken, 3 yıldır   bu kedilere bakıyorum. Her gün kendilerine yemek hazırlıyorum. Sigara ve alkol kullanmadığım için onlara harcayacağım parayı hayvanlara harcıyorum” diye konuştu.