Alaplı Belediyesi tarafından Yeni Siteler Cami Sokak R Bloklar mevkide başlatılan Çevre düzenleme, peyzaj ve alt yapı çalışmaları ile R Bloklar mevkiindeki 20 yıllık sorun çözüme kavuşmuş olacak.

Belediye tarafından Yeni Siteler Cami Sokak ‘R’ Bloklar mevkiinde Çevre Düzenleme, Peyzaj ve Alt yapı çalışmaları başlatıldı.

Yağmur suyu kanallarının yetersiz olması nedeniyle sık sık su baskınlarının yaşandığı ve vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığı bölgede başlatılan çalışmalar sona erdiğinde Yeni Siteler Cami Sokak R Bloklar mevkide yaklaşık 20 yıldır yaşanan sorun çözüme kavuşmuş olacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen  Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkanı olarak göreve başladıkları günden itibaren Alaplı’da yıllardır çivi çakılmayan birçok bölgeye hizmet götürdüklerini ifade ederek bu bölgede uzun süredir yaşanan sorunu da yapılan çalışmaların ardından çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bölge sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘ çevre düzenleme, peyzaj, altyapı ve otopark çalışmaları yapılacak olan R Bloklar Mevkiinin çalışmalar tamamlandığında bambaşka bir görünüme kavuşacağını’ ifade etti.