Zonguldaklı Atanur Öner, yeni yıla hava sıcaklığının eksi 5 dereceye düştüğü Kozlu sahil yolunda Karadeniz'e girdi. Gecenin karanlığına rağmen plajda şınav çeken Atanur Öner, bir süre ısınma hareketleri yaptı. 10 yıldan bu yana özellikle soğuk havada denize girmeyi sevdiğini dile getiren iki çocuk babası Öner, yeni yıla saniyeler kala 10'dan geriye sayarak denize girdi. Karadeniz'in dondurucu soğuğuna rağmen şortuyla denize giren Öner, soğuk havada denize giren insanların uzun ömürlü olduğunu savundu.
Bir süre yüzen Öner, "Dondurucu soğukta denize de girerim, buzda ve kar da da banyo da yaparım. Benim için hiç şey fark etmez. Soğukta üşümüyorum, her zaman denize girerim. Gece 12 olmasına rağmen soğuk denize giriyorum. Soğuk beni zinde tutuyor. Ben bu soğuk suya girerek bütün has talıklarımdan arındığımı hissediyorum. Denize girerek üşümüyorum, ha sta olmuyorum. Ben 10. ayda sezonu açıyorum, 5. ayın 20'sine kadar yüzüyorum. Yazın denize girmememin sebebi ise çok kişinin denize giriyor olması ve denizin kirleniyor olması. O yüzden kışın denize girmeyi seviyorum" dedi.
Herkesten farklı olmak istediğini dile getiren Öner, "Herkes evinde, eğlence mekanlarında yılbaşını kutluyor. Ben ise denize girerek herkesten farklı olduğumu gösteriyorum" diye sözleri tamamladı.
Öner, denizden çıktıktan sonra soğuk su ile duş alarak evinin yolunu tuttu.