Taraflı tarafsız çalışmaları ile kamuoyunun beğenisini kazanan ve topluma örnek pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği, 2013 yılının en başarılı derneği seçildi. Derneğin 4. Kuruluş yıldönümünü nedeniyle düzenlenen etkinlikte ise büyük coşku yaşandı.

 

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yöneticileri ve üyeleri, dernek binasında bir araya geldi pasta keserek 4. kuruluş yıldönümünü kutladı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, 4 yıl boyunca çeşitli sosyal projelere imza attıklarını önümüzdeki süreçte de projelere devam edeceklerini söyledi.

Başkan Adik, “Hiç kimseye taviz vermeden arkadaşlarımız ile omuz omuza sırt sırta Ereğli’de çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdik. Sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türkiye’de sayılı bir yerdeyiz, hatta bir numarayız diyebilirim. Şuan evraklarımızı tamamlıyoruz Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Beşiktaş Taraftarlar Dernekleri içerisinde 2013 yılının en iyi derneği seçilmiştir. Bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Adik’in konuşmasının ardından 4. Kuruluş yıldönümüne özel hazırlanan pasta Beşiktaş marşları eşliğinde kesildi.