Gülüç Belediyesinin son dönemde yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler belde halkının takdirini kazanıyor. Yapılan çalışmalar belediyenin kendi internet sitesi üzerinden de açıklanırken yapılan yorum ve paylaşımlar ise vatandaşın memnuniyetini ortaya koyuyor.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlenen eksikliklerin giderilmeye çalışıldığını söyledi.  Göreve geldikleri günden itibaren belde de alt ve üst yapı çalışmalarına öncelik verdiklerini anlatan Demirtaş, "Halkımız Gülüç'de ikamet etmekten mutlu. Belediye olarak yaptığımız çalışmalar da ortada. Bizim görevimiz beldemizi cazip hale getirmek ve huzurlu belde ortamını sürdürmektir" dedi.

"İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ"

Muhtar ve vatandaşların taleplerinin büyük bir titizlik ile değerlendirildiğini de belirten Demirtaş şunları anlattı: "Birlik ve beraberlik içerisinde beldemizi daha sorunsuz yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem muhtarlarımız hem vatandaşlarımız ile sürekli istişareler yaparak onların taleplerini önerilerini dinliyor ve kısa sürede çözüm noktasında hareket ediyoruz. Kanalizasyon hatlarından içme suyu şebekelerine, otobüs bekleme duraklarından yeni yaşam alanlarına kadar 2015 yılını yoğun bir tempoda tamamlıyoruz. Aynı tempoyu aynı azmi 2016 yılında da göstereceğiz"

Demirtaş ayrıca belde de bulunan eğitim kurumlarında tespit edilen eksikliklerin ise giderildiğini sözlerine ekledi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)