Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Aralık ayı ve 2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı Bölge Müdürlüğü  sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Cevdet Çiçek ve Gültekin Aksan ile Şube ve İşletme Müdürleri her İşletme Müdürlüğünden İşletme Şeflerinin katılımıyla yapıldı.

Etkinlikle ilgili şu açıklama yapıldı:

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ;  2017 yılı program gerçekleşmeleri ve 2018 yılına ait kesinleşen programların yanı sıra diğer kurumlar ile işbirliği, iş sağlığı ve iş güvenliği konuları başta olmak üzere  ormanların korunması, bakımı, gençleştirilmesi ve dikili satış faaliyetleri hakkında İşletme ve Şube Müdürlerine  talimatlarını verdi. “Bartın, Karabük ve Zonguldak’ ta ormanlardaki atıl  binaların tadilatını yaparak teşkilatımıza kazandırdık. Personelimizin işlendirilmesi ve her personelden en yüksek verimi alacak şekilde çalıştırılması gerekmektedir. Odun dışı ürünlerde özellikle defne sürgünü envanter, planlama ve üretim konularında mesafe aldık almaya da devam edeceğiz. Özellikle İşletme Müdürlüklerimizin Sınıflı emval oranlarını artırmamız önem arzetmektedir. Daha çok çalışmamız  lazım. Ortak akılla başaramayacağımız hiçbir şey yok. 2017 yılında meşakkatli çalışmalarda göstermiş olduğunuz gayret ve katkılardan dolayı teşekkür ederim’’ dedi. 
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2017 yılı program gerçekleşmeleri ve 2018 yılına ait kesinleşen programlarda belirtilen konuların ele alındığı toplantıda eylem planları, faaliyet program ve gerçekleşmeleri, İşletme Müdürlerinin sunumları eşliğinde değerlendirildi.

Sunumların ardından Şube Müdürleri, kendi konularıyla ilgili değerlendirmeler yaptılar. Toplantı Bölge Müdürümüzün kapanış konuşmasıyla sona erdi.