Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ile Tat Metal Çelik'te çalışan sendika üyelerini ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmeleri devam ediyor.


25 idare maddenin görüşüldüğü ve 22 idari madde taslağının kabul edildiği toplantıya ilişkin sendikadan yapılan açıklama şu şekilde:
"Kdz.Ereğli Şubemize bağlı Tatmetal Çelik San. Ve Tic. A.Ş 4'ncü Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmesi ikinci toplantısına Kdz.Ereğli Büyük Anadolu Otelde, Şube Sekreterimiz Hakan ESKİBİNA, Mali Sekreterimiz Ferdi ERGÜN, Teşkilatlandırma Sekreterimiz Çetin ALTAY, Tat Metal Baştemsilcimiz Erşah ERDOĞDU, Toplu Sözleşme Daire Uzmanımız Yasin AYDOĞAN, Tat Metal A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Ceyhan KUYUMCU, Tat Metal A.Ş. Avukatı Fırat KARADAYI ile birlikte katıldık. 25 İdari maddenin görüşüldüğü toplantıda 22 idari maddenin taslağımızdaki gibi aynen kabul edilip, 3 idari maddenin ertenlenmesine karar verilmiştir. Bir sonraki toplantının 21.01.2022 Cuma günü saat 11’de Kdz Ereğli Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Gerçekleşen toplantının Sadece Türk Metal emekçilerinin değil,Türkiye işci sınıfının umudu Önderimiz ve Liderimiz Genel Başkanımız Pevrul KAVLAK’ın önderliğinde ve liderliğinde başta Tat Metal emekçileri olmak üzere teşkilatımıza ve emek camiasına hayırlı olmasını dilerim."