Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen, "Büyük Doğa Buluşması" 24-25 ve 6 Haziran tarihlerinde Süleymanbeyler köyündeki Herkül Arena'da gerçekleştirilecek.

Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tatoğlu, hazırlıkların devam ettiğini, geçtiğimiz yıl pandemi sonrası gerçekleştirilen buluşmaya Türkiye'nin farklı bölgeleri de dahil olmak üzere on binlerce kişiyi misafir ettiklerini hatırlattı.

Bu yılki etkinliklere gelen taleplerin yoğun olduğuna değinen Tatoğlu, aile teması, off-road, tracking ekip aktivitelerinin yanı sıra sahne gösterileri ve konserlerle farklı bir buluşmaya ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

"Gelirken yanınıza şort, mayo ve yedek kıyafetlerini almayı unutmayın. Alanda odun, kreş, duş ve tuvaletin ücretsiz, gelin herkül ateşini birlikte yakalım" diyen Tatoğlu, etkinliklerle ilgili olarak Zonguldak İl Emniyet ve İl Jandarma Komutanları'nı da ziyaret etti.

Katılımcıların huzurlu ve güvenli bir ortamda doğa ile buluşacağını belirten Tatoğlu, yetkililere de desteklerinden ötürü teşekkür etti.