Kozlu Belediyesi karla mücadeleye devam ediyor. Yoğun yağan kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekipleri seferber eden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ekiplerin 24 saat nöbette olduğunu belirtti.

Üniversite Hastanesi yolunun sürekli açık tutulduğunu ifade eden Şahin, “Kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Yağma Mahallesi yolu kapanmıştı, oraya da araç gönderdik. Karla mücadelemiz bütün mahallelerde devam ediyor. İş makinelerimiz ve tuzlama araçlarımız sürekli kapanan yolları açma işlemine devam ediyor. Hastane yolunda sürekli iş makinesi bulunduruyoruz ve sürekli açık tutuluyor. Kapalı yolumuz, ulaşılamayan mahallemiz yok. Anayolların tamamı açılmış durumda. Ara yolların açma işlemleri devam ediyor. Kozlu Merkez’de kaldırımlar deniz suyu ile sürekli yıkanıyor. Tüm birimlerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına 24 saat nöbette” dedi.

Mahallelerde yağmur ve kar yağışından dolayı oluşan duvar ve heyelan zararlarını da bizzat yerinde inceleyen Şahin, yoğun yağışlardan dolayı halkımızı mağdur etmemek için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.