Kozlu Beldesi Belediyesi tarafından, 4 hastaya elektronik tam konforlu yatak verilirken, 17 farklı hastaya tekerlekli sandalye, 4 hastaya da akülü araba verildiği bildirildi.
Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, belediyeye ve merkeze müracaat eden toplam 25 bakıma muhtaç, yaşlı ve hastaya hasta yatağı, akülü araç ve tekerlekli sandalye verildiğini kaydetti. Belediyeye müracaat eden ve gerçekten mağdur olan her hastaya hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Alagözoğulları, Şuanda toplam 4 hastaya elektronik, tam konforlu, hasta yatağı verdik. Ayrıca 4 farklı hastaya da akülü araç, 17 hastaya da tekerlekli sandalye verdik. Belediyemiz imkanlarının yanı sıra hayırsever vatandaşların da bu faaliyetlerimizde büyük desteği oluyor ayrıca, bu yardımlarımızda mavi kapak uygulaması gibi kampanyaların da faydası büyük oluyor dedi.
Yatakların sadece hastaya yönelik verildiğini belirten Alagözoğulları, yatak, tekerlekli sandalye ve akülü araçlardan istifade etmek isteyen çok sayıda kişinin de sırada beklediğini kaydetti. Hasta sahiplerine tutanak imzalatarak verilen yatak ve araçlara olan ihtiyacın ortadan kalkması ile geri alındığını anlatan Alagözoğulları, şöyle devam etti: Bu yatak ve araçları ihtiyaç sahibi olan hastalara tutanakla teslim ediyoruz. İhtiyaçları ortadan kalktığında ise geri alarak, gerekli temizlik ve onarımlarını yapıyoruz. Bu yatak ve araçlara ihtiyacı olan ve sırada bekleyen diğer hasta yada ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Yatak ve araçların kullanımında titiz davranan ve bu tür malzemelerde işi bittikten sonra belediyeye geri teslim eden tüm hasta sahiplerine, anlayışları nedeniyle teşekkür ediyoruz. 
Alagözoğulları, hasta ve yaşlılara bez, oksijen tüpü, sonda serim gibi tıbbi malzeme ve medikal cihazlar konusunda da destek verdiklerini belirtirken, hasta ve yaşlılar da hizmetlerden memnuniyetini dile getirerek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a dua etti.